Αναδρομή στο αρχείο του αγώνα

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Σε έξαλλη κατάσταση αποχώρησε από την ΝΕΤ ο Λεβαντής, αφού έβρισε Σγουρό και Μητσοτάκη.

Σε έξαλλη κατάσταση αποχώρησε το πρωί από το πάνελ του πρωινού της ΝΕΤ ο Δήμαρχος Κ. Λεβαντής. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ.Σγουρός, που βρισκόταν και αυτός στο πάνελ, αποκάλεσε του αγωνιστές της Κερατέας μπαχαλάκηδες. Ο κ. Λεβαντής απάντησε λέγοντας πως οι Κερατιώτες δεν είναι μπαχαλάκηδες αλά τα παιδιά εκεί είναι μορφωμένα και σπουδασμένα. Τότε ο Περιφερειάρχης αποκάλεσε λαϊκιστή τον κ. Λεβαντή. Αυτό ήταν που εξόργισε τον κ. Λεβαντή ο οποίος αποχώρησε αποκαλώντας αλήτη τον κ. Σγουρό.

Κατά την έξοδό του επιτέθηκε φραστικά και στον Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος βρισκόταν στα παρασκήνια της εκπομπής.

Κάποιος πρέπει να μάθει στους κύριους πολιτικούς πως δεν είναι δυνατών να αποκαλούν μία κοινωνία που τους ψήφισε μπαχαλάκηδες και να προσβάλουν τον Δήμαρχος της, σε ένα ΜΜΕ όπου τον έχουν καλέσει για ένα πολιτισμένο διάλογο.

Αν οι πολίτες της Κερατέας είναι μπαχαλάκιδες και λαϊκιστές, εσείς και το κόμμα σας τι είστε κ. Σγουρέ. Όσο για εσάς κ. Μητσοτάκη, που τώρα μας το παίζετε επαναστάτης και αντιπολίτευση, πείτε μας τι κάνατε επί των ημερών σας στην επιτροπή περιβάλλοντος για το θέμα του ΧΥΤΑ;

2 σχόλια:

WhistleBlower είπε...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΛΙΟ .

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !