Αναδρομή στο αρχείο του αγώνα

Σάββατο, 2 Απριλίου 2011

ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΥΑΤ-ΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

Σε συμβολικό αποκλεισμό προχώρησε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο και Αντιπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών διαμαρτυρόμενοι για εργασιακά και άλλα προβλήματα που δημιουργούνται για τους συναδέλφους που εργάζονται καθημερινά στην περιοχή της Κερατέας.

Ένα ζήτημα το οποίο δεν είναι Αστυνομικό καλούμαστε να το λύσουμε εμείς ενώ θα έπρεπε να έχουν αναληφθεί πρωτοβουλίες από την Κυβέρνηση.

Όλοι γνωρίζουν ότι καθημερινά υπάρχουν τραυματίες Αστυνομικοί στην περιοχή της Κερατέας και το ερώτημα που μπαίνει αβίαστα είναι: έως πότε;;;

Εάν δεν δοθεί η πρέπουσα λύση όσον αφορά τα εργασιακά ζητήματα των Αστυνομικών συμφωνα με όσα ορίζονται στους Νόμους και στα Π.Δ η Ένωσή μας θα επανέλθει σύντομα με πιο δυναμικές διαμαρτυρίες.

Προσθέτουμε τέλος ότι ανάλογα ζητήματα, εργασιακά, υγιεινής και ασφάλειας αντιμετωπίζουμε και στην χωματερή Άνω Λιοσίων όπου και εκεί καθημερινά απασχολούνται δεκάδες Αστυνομικοί.

Η Αστυνομία είναι για να παρέχει το αγαθό της ασφάλειας στους πολίτες και όχι να φυλάει τις χωματερές που οι Δήμοι εδώ και χρόνια δεν έκαναν αυτά που οι νόμοι προστάζουν αν και διατέθηκαν χιλιάδες Ευρώ για τις χωματερές.


easya.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: