Αναδρομή στο αρχείο του αγώνα

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Συνάντηση Λεβαντή-Παπακωνσταντίνου.

Σχετικά με την συνάντηση που είχε την Πέμπτη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου ενημέρωσε τους πολίτες της Λαυρεωτικής, σήμερα στην «Γιορτή του Μελιού» στην Κερατέα, ο Δήμαρχος Κ. Λεβαντής.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να κάνει την Κερατέα αισιόδοξη για την τροπή του θέματος των απορριμμάτων. Ωστόσο, ο κ. Λεβαντής, ζήτησε από τον κόσμο να είναι πάντα σε επιφυλακή έως να ανακοινωθεί επίσημα η πρόθεση της κυβέρνησης. Όπως χαρακτηριστικά είπε, όσοι τα τελευταία 15 χρόνια προσπάθησαν να βλάψουν την Κερατέα δεν έχουν εγκαταλείψει τις προσπάθειές τους.

Συγκεκριμένα ο κ. Λεβαντής είπε:
«Την Πέμπτη έγινε η πρώτη συνάντησή μου με τον νέο Υπουργό Περιβάλλοντος για να συζητήσουμε την πρόταση του Δήμου για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Και αυτή η συνάντηση, όπως και η προηγούμενη, με την πρώην Υπουργό, έγινε σε θετικό κλίμα.
Είμαστε αισιόδοξοι. Όμως, πριν ανακοινωθεί επίσημα η απόφαση της Κυβέρνησης, είμαστε σε αναμονή και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε ενδεχόμενο.
Γνωρίζουμε καλά πως όσοι επί 15 χρόνια προσπαθούν να καταστρέψουν την περιοχή μας συνεχίζουν τις προσπάθειές τους. Με τον αγώνα μας τους δώσαμε την απάντηση μας. Η Κερατέας και ολόκληρη η Λαυρεωτική απέδειξε ότι ξέρει να αγωνίζεται και να διεκδικεί.
Ο αγώνας των προηγούμενων μηνών αποτελεί προειδοποίηση προς όλους. Είμαστε εδώ όλοι ενωμένοι και αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τον τόπο μας με κάθε θυσία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: