Αναδρομή στο αρχείο του αγώνα

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ζητάμε συγνώμη...

Ένας δημοσιογράφος πρέπει να έχει τα κότσια για να γράφει την αλήθεια. Πρέπει όμως να έχει και τα κότσια για να ζητάει δημοσίως συγνώμη όταν κάνει λάθος.

Στο ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε χθες με τίτλο «Συνάντηση με τον Λιακόπουλο» αναφέρουμε πως στην συνάντηση με τον Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Η. Λιακόπουλο, με τον κ. Λεβαντή και τη Γραμματεία Αγώνα κατά του ΧΥΤΑ συμμετείχε και ο κ. Ιατρού.

Δυστυχώς η πληροφορία αυτή αποτελούσε τραγικό λάθος εκ μέρους μας. Ο κ. Ιατρού δεν συμμετείχε, για ιδεολογικούς λόγους, στην συνάντηση αυτή.

Ζητάμε συγνώμη από τον πρώην Δήμαρχο Κερατέας καθώς και από τους αναγνώστες μας που τους δώσαμε μία λανθασμένη πληροφορία.

Ακόμα, να πούμε πως κανένας δεν μπορεί να μας κατηγορήσει ως διασπαστές αυτού του αγώνα. Από την πρώτη στιγμή στηρίξαμε και διαδώσαμε τον αγώνα της Λαυρεωτικής μέσω των blog gatoslav.blogspot.com και ovriokastro.blogspot.com με απόλυτη αντικειμενικότητα. Κάτι που πολλούς δεν άρεσε.

Τέλος, θέλουμε να ζητήσουμε από τον κ. Ιατρού για οποιοδήποτε θέμα έχει μαζί μας να επικοινωνεί μαζί μας στην διεύθυνση gatoslav@ymail.com και όχι με τρίτους.
Είναι απαράδεκτο να στέλνει την επιστολή διάψευσης σε άσχετα blog και όχι σε εμάς που μας αφορά.

Η ομάδα του «Γάτου»

Δεν υπάρχουν σχόλια: