Αναδρομή στο αρχείο του αγώνα

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Κερατέα: κοροϊδεύει τους πολίτες η κυβέρνηση λέει ο Κ. Μητσοτάκης

από το econews

Κοροϊδεύει τον εαυτό της και τους πολίτες η κυβέρνηση με τους χειρισμούς της στο θέμα της Κερατέας δήλωσε ο υπεύθυνος του Τομέα Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η συνάντηση της Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κας Μπιρμπίλη με τη δημοτική αρχή της Λαυρεωτικής θολώνει ακόμα περισσότερο το τοπίο για την τύχη της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική. Από τα αποτελέσματα της συνάντησης προκύπτουν εύλογα ερωτηματικά στα οποία η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει:

1ον: Γιατί έπρεπε να περάσουν τέσσερις μήνες πρωτοφανών ταραχών και επεισοδίων στην περιοχή για να αποφασίσει η κυβέρνηση να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου με την τοπική κοινωνία της Κερατέας;

2ον: Ποιον από τους δύο Υπουργούς πρέπει να πιστέψουμε, τον κ. Ραγκούση που εμφανιζόταν ανυποχώρητος στην κατασκευή των εγκαταστάσεων διαχείρισης απορριμμάτων στο χώρο που έχει ήδη επιλεγεί ή την κα Μπιρμπίλη που χθες άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγής της χωροθέτησής τους;

Η κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να σοβαρευτεί στο μείζον ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής. Ας ξεκαθαρίσει τη θέση της και ας σταματήσει να κοροϊδεύει τον εαυτό της και κυρίως τους πολίτες με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα που δεν έχουν καμία ουσία. Αν οι Υπουργοί συνεχίσουν να μην μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους και να άγονται και να φέρονται ανάλογα με τις συγκυρίες, η Αττική κινδυνεύει να βρεθεί σύντομα προ εξαιρετικά δυσάρεστων εκπλήξεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: