Αναδρομή στο αρχείο του αγώνα

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Λεωφόρο Λαυρίου, στην είσοδο Μαρκοπούλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας εναντίον της κατασκευής του ΧΥΤΑ Κερατέας-Κάλεσμα σε δράση!

Ο Δήμος Μαρκοπούλου συμπαριστάμενος στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων της Κερατέας και σε πλήρη συμφωνία και συνεργασία, με τους όμορους Δήμους Σαρωνικού, Κορωπιού, Παιανίας-Γλυκών Νερών και Λαυρεωτικής, διοργανώνουν από κοινού, Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην Λεωφόρο Λαυρίου, στο ύψος των εισόδων της πόλης του Μαρκοπούλου, την Κυριακή, 13 Μαρτίου, στις 11:00 π.μ.

Καλούμε σε συμμετοχή όλους τους πολίτες της περιοχής των Μεσογείων, διότι η έμπρακτη αλληλεγγύη τους, είναι ζωτικής σημασίας, για τους αγωνιζόμενους συμπατριώτες μας, της Κερατέας.

Θεωρούμε επίσης, ότι είναι χρέος μας να αναδείξουμε το δίκαιο του αιτήματος, για ανάκληση της απόφασης κατασκευής του ΧΥΤΑ στην Κερατέα!

Είμαστε υποχρεωμένοι ακόμα, να διαδηλώσουμε για όλα αυτά που μας πληγώνουν: Την αδιαφορία για τις επιπτώσεις του ως άνω έργου στη Νοτιοανατολική Αττική, τις αρνητικές διαθέσεις του Κράτους, που διαρκώς υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής στην περιοχή μας (Λατομεία, Αεροδρόμιο, ΧΥΤΑ) και την πρωτοφανή (όσο και περίεργη) προσπάθεια διαρκούς υποβάθμισης του ζητήματος, από ορισμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Οι Δήμαρχοι :
Κορωπίου: Δημήτρης ΚΙΟΥΣΗΣ.
Λαυρεωτικής: Κώστας ΛΕΒΑΝΤΗΣ.
Μαρκοπούλου: Σωτήρης ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ.
Παιανίας – Γλυκών Νερών: Δημήτρης ΔΑΒΑΡΗΣ.
Σαρωνικού: Πέτρος ΦΙΛΙΠΠΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: