Αναδρομή στο αρχείο του αγώνα

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση αναγνώστη στην Κυρία Χριστοφάκη

[Η επιστολή της κ. Χριστοφάκη]

Αγαπητή Κυρία Χριστοφάκη-Παγκάλου (μην το ξεχνάμε αυτό!!!!),
πολύ σας ευχαριστώ που αποφασίσατε να παρέμβετε στο ζήτημα της Κερατέας.

Αλλά, μάλλον δεν έχετε καταλάβει κάτι σημαντικό: ο αγώνας της Κερατέας δεν είναι αγώνας του Δημάρχου Λαυρεωτικής, αλλά του λαού της Κερατέας, της Καμάριζας και του Λαυρίου. Οπότε, δυστυχώς για εσάς και το περίεργο σκεπτικό σας, ο δήμαρχος δεν μπορεί και δεν έχει δικαιοδοσία να παρέμβει στην αυτοργάνωση των πολιτών οι οποίοι διαμαρτύρονται για το δίκαιο, τη ζωή και την πρόοδο των παιδιών τους. Αντιθέτως, ο δήμαρχος πρέπει και οφείλει να στηρίζει τις επιλογές και τον αγώνα των πολιτών της Κερατέας, γιατί για αυτό το λόγο έχει εκλεγεί και αυτό έχει ηθική υποχρέωση να κάνει: να φυλάττει το συμφέρον του λαού του δήμου του!!!

Για το λόγο αυτό μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις, εμπλέκοντας μάλιστα με σκανδαλώδη και καταίσχυντο τρόπο, τα σχολεία της περιοχής. Μην εφαρμόζετε και εσείς την σκανδαλώδη τεχνική του κοινωνικού αυτοματισμού, γιατί πολύ εύκολα αυτός ο αυτοματισμός θα επιστρέψει πάνω σας. Μην προσπθείτε να ποδηγετήσετε το λαό της Κερατέας. Αν η κυβέρνηση δεν αποσύρει τα σχέδιά της για τη δημιουργία ΧΥΤΑ στην περιοχή Οβριοκάστρου, ο λαός της Κερατέας δεν πρόκειται να αποσυρθεί, ότι και να λέτε εσεις και ότι και να υποβάλλετε εντέχνως σε τοπικούς άρχοντες φίλα προσκείμενους στην παράταξη του αξιολύπητου συζήγου σας.

Αν η κυβέρνηση θέλει πράγματι να είναι κυβέρνηση των Ελλήνων και όχι των μεγαλοεργολάβων, ας πάρει την ηρωική πρωτοβουλία και ας αποσύρει το καταίσχυντο περιφερειακό σχεδιασμό. Θάρρος θα δείξει και αναγνώριση θα εισπράξει!! Σε αντίθετη περίπτωση της αξίζει η τύχη της, όπως αυτή προδιαγράφεται από την μόνιμη και ισχυρή αντίσταση του λαού της Κερατέας.

Σας εύχομαι να συνέρθετε γρήγορα από το παραλήρημα της δήθεν κοινωνικής σας ευαισθησίας και να αποσυρθείτε, μαζί με τον φαιδρό πλέον αντιπρόεδρο της φερέφωνης κυβέρνησης, σε τόπους .... χλοερούς να το πώ, άλλους να το πω... επιλέξτε εσείς που θέλετε να πάτε.

Αντε να δούμε
λαυριωτική

Δεν υπάρχουν σχόλια: