Αναδρομή στο αρχείο του αγώνα

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Γιαούρτωσαν τον Πάγκαλο

Επεισόδια εξελίχτηκαν το βράδυ της Τετάρτης 17/3 έξω από γνωστό εστιατόριο των Καλυβίων, όπου μέσα έτρωγε ο Θ. Πάγκαλος. Θαμώνες του μαγαζιού μόλις αντελήφθησαν την παρουσία του προέδρου της κυβέρνησης, ειδοποίησαν το αμέσως το μπλόκο της Κερατέας. Πάνω από 500 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το εστιατόρια φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης, του κ. Πάγκαλου και της συζύγου του.

Κάποια στιγμή ο κ. Πάγκαλος βγήκε έξω από το μαγαζί και ξεκίνησε να προσβάλει τους κατοίκους και τον Δήμαρχο, κ. Λεβαντή, ο οποίος προσπάθησε να ηρεμήσει τους κατοίκους και να προβεί σε διάλογο. Ο πρόεδρος της κυβέρνησης σαν απάντηση στις προσβολές του έφαγε ένα γιαούρτι κερασμένo από τους κατοίκους της Κερατέας.

Η βραδιά συνεχίστηκε με τον κ. Πάγκαλος να τρώει μέσα στο μαγαζί και έξω ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να προσπαθούν να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους.

Αργά το βράδυ ο αντιπρόεδρος και η σύζυγός του αποχώρησαν με την συνοδεία της Ελληνικής Αστυνομίας. Αυτής που εμείς πληρώνουμε για να προστατεύει τους τυράννους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: