Αναδρομή στο αρχείο του αγώνα

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Kοινωνικός αυτοματισμός

Έχετε ποτέ ακούσει τον όρο "κοινωνικός αυτοματισμός";

Λοιπόν, αυτός ο όρος εφευρέθηκε από μία προηγούμενη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και χρησιμοποιήθηκε για να στρέψει τμήματα του λαού εναντίον άλλων τμημάτων του ίδιου λαού που διεκδικούσε τα δικαιώματά του, για να εξυπηρετηθεί όμως αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον της εκάστοτε - και στις περισσότερες φορές σοσιαλοπράσινης - κυβέρνησης.

Έλεγα λοιπόν για τον κοινωνικό αυτοματισμό. Εδώ στην Κερατέα, που τόσο τη θέλουν μερικοί ...αδυναμόμυαλοι... να τη βλέπουν ως ευκαιρία τρελών εισοδημάτων, αδιαφορώντας εντελώς για τις τύχες, τις ζωές, τις περιουσίες και τις ψυχές των κατοίκων της περιοχής, αυτή η άθλια και άνανδρη ομάδα ανθρώπων που θέλουν να αυτο-αποκαλούνται εκλεγμένοι κυβερνήτες της χώρες, προσπαθούν να δημιουργήσουν συνθήκες αυτού του περιβόητου αυτοματισμού.

Η περίφημη ερώτηση "Εσείς που θα πάτε τα δικά σας τα σκουπίδια;" αν δεν σας σώσουμε εμείς με τις απαρχαιωμένες και εντελώς παράνομες εγκαταστάσεις ΧΥΤΑ (αυτό εννοούν τα παλικάρια της φακής εκεί πάνω στον ...όχι Ψηλορείτη, αλλά σβέρκο του ατιού, που έχουν τόσο φιλάρεσκα καβαλήσει), αποτελεί περίτρανη απόδειξη της πεπραγμένης συνήθειας.

Οι κυβερνώντες θέλουν να στρέψουν τους ανενημέρωτους πολίτες του Λεκανοπεδίου εναντίον των δίκαια διαμαρτυρόμενων κατοίκων της Κερατέας. Οι Κερατιώτες, λένε οι έχοντες την εξουσία με κρυφό χαμόγελο, είναι οι κακοί που δεν θέλουν να αφήσουν να φτιαχτεί ο ΧΥΤΑ για να ξεφορτωθούν οι άμοιροι οι Αθηναίοι, Πελοποννήσιοι, Πειραιώτες, και δεν ξέρω και εγώ ποιοί άλλοι, τους τόνους των σκουπιδιών τους.

Και τι μας ενδιαφέρει, λένε αυτοί οι καρεκλοκένταυροι, αν ο Κερατιώτης, γηγενής ή δημότης από επιλογή του, θα ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του κάτω από τη Δαμόκλειο Σπάθη του τρόμου, των ναρκωτικών, της δυσοσμίας, της μόλυνσης, του θανάτου τελικά. Δε βαριέσαι, λένε, μερικοί χιλιάδες λιγότεροι για τις λίστες των ανέργων - κοινωνικό έργο κάνουνε, αφού μικραίνουνε τον αριθμό των αναξιοπαθούντων και παράλληλα αδειάζουνε και τη χώρα από τους ενοχλητικούς Έλληνες, που δε νοούν να τους την αδειάσουν από μόνοι τους, για να έχουν χώρο οι Αμερικανοί αποικιστές, οι Άγγλοι και Γερμανοί νεοφώτιστοι νεο-ιδιοκτήτες των ελληνικών περιουσιών, οι μεγαλομέτοχοι του ΔΝΤ και πάει λέγοντας.

Αλλά, οι πανέξυπνοι ηλίθιοι αυτοί δεν λογάριασαν σωστά και ξέχασαν ένα σημαντικό πράγμα: τη φιλοτιμία και το θάρρος του Έλληνα που μάχεται για το σπίτι του, την οικογένειά του και την αξιοπρέπειά του. Δεν τους βγαίνει ο κοινωνικός αυτοματισμός και αρχίζουν τα τσιλιμπουρδίσματα και τις πλαγιοκολλιές, μπας και σώσουν έστω και μερικές τρίχες από το τομάρι τους.

Κανένας Εφιάλτης δεν κατόρθωσε ποτέ να κάμψει αυτό το φρόνημα. Κανένας καταδότης - με ή χωρίς σακούλα στο κεφάλι - δεν μπόρεσε να επιβάλλει τον απόλυτο τρόμο και να περιορίσει το ελεύθερο πνεύμα του Έλληνα. Κανένας πολιτικός της κακιάς ώρας δεν θα καταφέρει ποτέ να κάνει τον Έλληνα που διαμαρτύρεται για το δίκαιό του, να σωπάσει.

ΟΣΟ ΒΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ

Κυβερνητικοί φασολοκέφαλοι, πάρτε το χαμπάρι: Ο Έλληνας, ο Κερατιώτης, ο γνήσιος άνθρωπος και οικογενειάρχης ΔΕΝ θα ακολουθήσει τις επιβουλές σας. Όλοι πλέον μετά το Λάκη γνωρίζουν ΠΟΙΟΣ και ΓΙΑΤΙ θέλει να φέρει το θάνατο στην Αττική. Σταματήστε τις προσπάθειες, πάρτε αποστάσεις από το αφεντικό σας, αποσύρτε τις δυνάμεις των ΜΑΤ από εδώ για να μη χρειαστεί να φωνάξετε τις μονάδες του ΚΙΛΚΙΣ να σας προστατέψουν από τα ίδια σας τα μαντρόσκυλα που έχετε αμολήσει εδώ στην περιοχή.

Η ΜΑΤεζα σας δίνει το μήνυμα: φύγετε, πόδι-πόδι, όπως λένε εδώ οι Κερατιώτες, μη σας πάρουμε στο κυνήγι και δεν ξέρετε από που να πάρετε το ελικόπτερο που σας επέστρεψε εκείνο το άτακτο παιδί από τον Κορυδαλλό.

Με αγανάκτηση
λαυριωτική

Δεν υπάρχουν σχόλια: